Contact

DIRECTdoorstarten.com is een van de handelsnamen van QiViQ Juristen B.V. De juristen van QiViQ zijn insolventie- en herstructureringsadviseurs met ruim 25 jaar ervaring in het reorganiseren, herstructureren, saneren en doorstarten van MKB bedrijven. Wij zijn er voor ondernemers met één BV, voor ondernemers met een Holding met daaronder diverse werkmaatschappijen, maar wij adviseren ook ondernemers met een eenmanszaken of met een Vennootschap onder Firma. Wacht niet langer! Plan een adviesgesprek. Wij staan klaar om u en uw bedrijf een boost te geven!

Contactgegevens + bezoekadres

QiViQ Juristen B.V.
Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Telefoon: 085 – 0666 555
E-mail: mail@qiviq.nl

KvK nr. 74281372

Stuur ons een vraag

     Uw privacy gewaarborgd  100% vertrouwelijk

    Eric Pouw is niet in loondienst van QiViQ Juristen B.V. De heer Pouw is zelfstandig adviseur en woonachtig in België. QiViQ Juristen kan de heer Pouw per project inhuren als hij beschikbaar is. De heer Pouw factureert voor zijn diensten vanuit een Belgische eenmanszaak of vanuit een Belgische Besloten Vennootschap of laat zich inhuren/uitlenen via een Belgische detacheerder.

    Direct hulp nodig?

    U kunt direct een adviesgesprek plannen. Wij dragen concrete oplossingen aan. Vul daarvoor het aanvraagformulier in. Heeft u dringende vragen? Schroom niet om te bellen. U kunt anoniem bij ons terecht. Wij staan voor u klaar op alle dagen van de week (ook in het weekend) van 8 tot 20 uur. Ons telefoonnummer is: 085-0666555. U kunt ook een e-mail sturen aan: mail@directdoorstarten.com.