Kom vandaag nog

in contact

in contact

DIRECTdoorstarten.com is een van de handelsnamen van MEER Juristen B.V. De juristen van MEER zijn insolventie- en herstructureringsadviseurs met ruim 25 jaar ervaring in het reorganiseren, herstructureren, saneren en doorstarten van MKB bedrijven. Wij zijn er voor ondernemers met één BV, voor ondernemers met een Holding met daaronder diverse werkmaatschappijen, maar wij adviseren ook ondernemers met een eenmanszaken of met een Vennootschap onder Firma. Wacht niet langer! Plan een adviesgesprek. Wij staan klaar om u en uw bedrijf een boost te geven!

Contact informatie

MEER Juristen B.V.
Bruistensingel 400
5232 AG ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 085 – 0666 555
E-mail: mail@meerjuristen.nl

KvK nr. 87033569

Of bel ons direct

085 – 0666 555

Verstuur ons een

bericht

bericht

  Wat zeggen onze klanten

  “Tovenaars!”

  Tovenaars zijn het. Belastingschuld afgekocht. Binnen 2 maanden geregeld. Echt top. Faillissement voorkomen.

  François

  “Super tevreden!”

  We hebben enkele keren met Directdoorstarten gesproken. Met vader en zoon Pouw. De knoop doorgehakt en ons laten begeleiden van een eigen faillissement tot en met een doorstart. We zijn super tevreden over het resultaat en in het bijzonder over de inzet van Timo Pouw.

  Jason

  “Experts!”

  Dinsdag failliet en vrijdag (binnen 3 dagen) een doorstart. Uitstekende voorbereiding. Vlotte omgang met curator. Al mijn wensen zijn uitgekomen. Ik kan u vertellen dat de mensen achter Directdoorstarten weten waar ze mee bezig zijn. Ik ben echt dolblij!

  Nicole