Financiering

Doorstart financieren

Als u een doorstart wil maken is er vaak geld nodig. Uw bank zal niets doen! Die blijven vaak hangen in het verleden en kijken niet naar de toekomst. U heeft als ondernemer al veel kopzorgen als uw bedrijf in financieel zwaar weer zit, daarom begeleiden we ondernemers niet alleen bij het voorkomen van een faillissement of het maken van een solide doorstart, maar wij zoeken ook actief binnen ons netwerk naar alternatieve financieringsoplossingen. Op het moment dat we het stappenplan aan het maken zijn hebben we ook de financieringsbehoefte in beeld. We anticiperen daar namelijk op.

Met “KieVieK Finance” uit Dordrecht hebben we toegang tot werkkapitaalfinanciering, factoring en leasing. Maar we zijn ook bekend met crowdfunding, venture capital, obligatiefondsen, gemeentelijke garantiekredieten, BBZ, achtergestelde leningen en bevoorschotting op pinbetalingen.

Nog een belangrijke financier van de doorstart willen we niet onbenoemd laten en dat is de “curator”. In veel gevallen is het mogelijk om de koopsom van de goodwill en activa te betalen in (maand)termijnen. Een degelijke voorbereiding is van groot belang. Evenals snelheid. Doe vandaag nog een aanvraag!

Wilt u meer weten over een doorstart of de financiering daarvan. Plan een adviesgesprek!Krediet aanvragen

Kapitaalbehoefte*

Doel van financiering*

 Uw privacy gewaarborgd  100% vertrouwelijk