Verkeert uw bedrijf

in financieel zwaar weer?

in financieel zwaar weer?

Wij garanderen altijd een oplossing voor EENMANSZAAK – VOF – BV – Holding + werkmaatschappijen

U kunt de schuldeisers moeilijk of helemaal niet betalen; U heeft achterstanden bij de belastingdienst en pensioenfonds; Leveranciers willen alleen bij vooruitbetaling zaken doen; U heeft slapeloze nachten en weet niet hoe de problemen op te lossen; U begint de grip op uw bedrijf te verliezen.

BEL NU! 085 – 0666 555

(telefonisch bereikbaar 7 dagen per week van 8:00 tot 20:00 uur)

Doorstarten zonder faillissement of doorstarten na faillissement; weet in ieder geval dat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben met het reorganiseren, saneren en doorstarten van bedrijven welke in financieel zwaar weer verkeren. Onze juristen zijn pragmatisch, hands-on en hebben ondertussen meer dan 1200 MKB-ondernemers geholpen.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen doen. Plan een adviesgesprek (kost € 375 excl. BTW). We komen bij u op bezoek en dragen direct oplossingen aan die het voortbestaan van uw bedrijf borgen.

JA, ik wil snel een adviesgesprek!

  Rechtsvorm*

  Aantal medewerkers*

  Zijn er jaarrekeningen beschikbaar?*
  Ja, 2020Ja, 2021Nee, 2021Nee, 2020Ja, 2021Nee, 2021Ja, 2022Nee, 2022

  Tijdens het adviesgesprek (van circa 1,5 tot 2 uur) zullen wij al uw vragen beantwoorden, oplossingen aandragen en een degelijk advies geven. Aan het adviesgesprek zijn kosten verbonden en die zijn € 375,00 (excl. BTW). Iedereen wil snel geholpen worden, u toch ook? Plan een adviesgesprek.

  Oplossing 1

  DOORSTARTEN -zonder faillissement-

  Doormiddel van een aantal snelle en gerichte acties worden de schuldeisers op afstand gehouden. Faillissementsdreiging wordt weggenomen. U krijgt een time-out van 6 maanden om financieel orde op zaken te stellen. Daarvoor maken wij een stappenplan en voeren dat uit in nauw overleg met alle betrokken partijen zoals de bank, belastingdienst, leveranciers (crediteuren) en medewerkers. De continuïteit van uw bedrijf is gewaarborgd en de toekomst veilig gesteld. U komt weer toe aan ondernemen. Kans van slagen is 89%

  Oplossing 2

  DOORSTARTEN -na faillissement-

  Indien de problemen groter zijn dan verwacht is er altijd een plan B. Doormiddel van een nauwkeurig geregisseerd faillissement wordt de overtollige ballast van het oude bedrijf gesaneerd. In samenwerking met de curator worden de bestaande bedrijfsactiviteiten met alle bijbehorende klanten en opdrachten voortgezet vanuit een nieuw bedrijf. Financiering van de doorstart is mogelijk. U hoeft niet te treuren om een faillissement, het is de opmaat tot iets moois: zonder zorgen verder ondernemen en direct winst maken. Kans van slagen 92%